HATAY / KIRIKHAN - 75.Yıl Anaokulu

75.Yıl Anaokulu

Cumhuriyet Mah 308. Sokak No18 KIRIKHAN / HATAY
Vizyon
Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla, pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek
Misyon
Biz Kırıkhan 75.Yıl Anaokulu olarak 36-69 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.
BEYAZ BAYRAK
Öğretim Şekli :ikili
ŞEHİR MERKEZİ
İL MERKEZİNE 36 KM